Agility team

Známe osobně

25.12.2009 15:33

 FINLY alias FÍNA

 Rasa: BOC (Border colie)

Finynka je takový naše hyperaktivní sluníčko. Jezdí k naší sousedce jen párkrát do roka, až z Liberce, tak si jí velmi vážíme, a kdyý tu je tak i jí užíváme jak jen to jde. Jako jediný pes, kterýho znám mí přivolání opravdu na 100%, takže může skoro všude chodit na volno. Videa jak si Ari s Fínou hráli teďka v lednu jsou v rubrice videa s kamarády.

 

SÁRA:

Rasa: Maltézáček

 

Sárinka je jakoby "můj" druhý pes. Spolu s Arim s ní chodíme na procházky, trénujem agility aji poslušnost, atd...

 

 

ENDY:

Rasa: Kříženec

Web: www.crazy-endy.snadno.eu

S Endym a jeho paničkou tvořímě "výjmečnou" crazy čtyřku, která nejde jen tak přehlédnout či dokonce přeslechnout!! Byli jsme spolu na táboře, ale tam nám to moc neklapalo, protože si endy myslel, že je všechno jeho a vyjížděl po Arískovy. Ale teďka když chodíme s pejskama večer na cca hodinový procházky tak to jsou zase nej nej kámoši.

 

 SENDY:

Rasa: Westík

 

Web: www.westulik.webnode.cz

Sendyho jsme potkali va agilitách v Lukové. Skamarádili jsme se a začali jsme chodit na procházky (do Sázaváku nebo do útulku). Moc si spolu rozumíme i když si Sendy někdy nechce s Arim hrát. Jednou jsme dokonce byli u Sendyho a jeho paničky na zahradě trénovat agility a bylo to SUPER!!


BENJI:

Rasa: WHWT

Web: www.westicek.webnode.cz

Benjiho známe taky ze cvičáku z lukové. Když jsme je poznali, tak Benji byl hrozně uňafanej a utíkal. Za tu dobu co chodí na cvičák, tak udělali ohromný pokrok a z Benjiho je bezva pejsan, který miluje agility a pěkně poslouchá. I když se s Arim zatím nemají rádi my se to pokusíme napravit :D...

 

PEGGY:

Rasa: jezevčík

Web: www.peggy-land.snadno.eu

Peggy je skvělá, ikdyž dost uštěkaná psí Dáma, která si s Arim ráda hraje. Když byl Ari malej, tak mu vždycky dávala dost zabrat, ale teď se síli otočili a Ari dává zabrat jí :D.

 

 

 ČIKO:

 

Rasa: Bígl

Čiko chodí ke mě na cvičák. Všechno ho baví a jde, ale ještě trénujeme přivolání. Poslušnost ho moc nebaví, ale při agilitách se může uštěkat :D. Te velmi šikovný a učenlivý. V létě 2009 byl na LVT ve Svojanově.

 

 

GREAT AGÁTA OD STRÁŽCŮ HOR alias AGÁTKA:

 

Rasa: Bernardýn

 

Web: www.eliscinokralovstvi.estranky.cz

foto dodáme

Agátka je hodně velká, ale mooc hodná fenka z CHS Eliščino království, která chová Bernardýny i Bernský salašnický psy. Máme ji s Arim hodně rádi a přejeme jí aby uspěla na všech vístavách a měla nádherný psí miminka :D.

 

 

 

MÍŠA:

Rasa: Zlatý retrívr

Míša je bezva psí kámoš. S Arim (ikdyž je již starší) si někdy chce hrát a běhat. Nejradši spolu dovádí na poli: běhají nebo hrabou myšky :D.

 

 

ELI:

Rasa: Bernský Salašnický pes

Elinka je nádherná barňačka.  S Elinkou chodíme na procházky a Ari s ní lítá a hraje si na zahradě. je to veliký pes v ještě větším srdcem.

Vyhledávání

Kontakt

Ari Land icq: 419 835 043
skype: arinek11
tel.: 731 932 807