Agility team

Aktualizace stránek

06.03.2010 11:11

Už přetávám nestíhat, tak jsem se zase dala do aktualizace stránek.

Ach jo už nám zase nachumelilo, ikdyž ne hodně, ale nadílka je opět tu. Musíme zrušit naplánovaný nedělní trénink :(.

Máme (já a kámoška Míša Vodičková) takový projekt na téma: Psí útulek Canis centrum s.r.o. v Lanškrouně. Paní učitelká nás (celou třidu) "domutila" tyto práce udělat a každý/á člověk/dvojice měla jiné téma a jen 5 prací postoupilo ze školského kola do okresního. Všech 5 prací opět postoupilo, ale tentokrát již do KRAJSKÉHO KOLA!! Je to super reprezentovat školu na takovéto soutěži. Krajské kolo se bude konat 11.3.-12.3.2010 v Pardubicí. Poster na kterém máme umístěné informace již doděláváme a nemůžeme se dočkat na Krajského kola, které se rychle blíží. Když se v Krajském kole umístíme do prvních 10-ti nebo 12-ti, tak vyhrajeme zájezd do Paříže! Je to bezva inspirace! Dražte nám palce! Fotka-já a Míša na Okresním kole a náš poster:

Potom tu máme nový článek: Akce/Proběhlé akce/Jarní prázdniny v Žichlínku a Fotky z této akce najdete tu: arinek.rajce.idnes.cz/Jarni_prazdniny_v_Zichlinku/.

Dneska ráno jsme byli s Arim na poli. Byla sranda. Udělala sem Arimu stopu a šla mu krásně!. Fotky: arinek.rajce.idnes.cz/6.3.2010-ranni_skotaceni/. Video:

(Ari má novej obojek-na fotce!)

 

Vyhledávání

Kontakt

Ari Land icq: 419 835 043
skype: arinek11
tel.: 731 932 807