Agility team

Co je nového?

02.06.2010 12:36

Nic moc nového není. Moc se těšíme v neděli do Blanska na agility závody, jen doufám, že nebude pršet :( jak teď pořád :(. Nemůžeme chodit na delší procházky, protože se Ari chová jako městská slečinka a ne jak Parson :). Někdy ho musim dokonce mít na vodítku jinak by ani nevyšel ze vchodu! Nechápu jak můžu mít takovýho psa :)... Ve středu odjíždím do Polska a budu tam až do úterý...ach jo! celý týden bez mého nej přítele bez kterého jsem nebyla déle jak 12 hod.! NIKDY! Nevím jak to zvládnem :(, tak si musíme užít závody ať taky na ně může hezky vzpomínat :). Držte nám palce :).

V neděli jsme byli na poslušnosti v Lukové. Arimu to celkem šlo, ikdyž se při odložení ve skupině asi 2x zvedl :)... Dělali jsme si i stopu, která Arimu krááásně šla, jen jsem ji chtěla natočit, ale nějak jsem se nachala pohltit stapováním, že jsem na to zapoměla =).

3.6.2010 se Arimu mají narodit štěňátka!!! (Teda ne Arimu, ale Ketynce :)). Pokud sháníte aktivního, menšího pejska s temperamentem teriéra, tak se klidně můžete ozvat. Budeme jen rádi, když se pro ně najde dobrý domov :). Chceme aby se měli všichni pěkně a úúúplně nejlepší by bylo kdyby jsme zůstali s majiteli štěňátek v kontaktu. Pokud by to bylo možné. Přála bych si aby seměli skvěle!!

Ze cvičáku

Vyhledávání

Kontakt

Ari Land icq: 419 835 043
skype: arinek11
tel.: 731 932 807